GALLERY


Our school is made up of two buildings designed using creative, functional and eco-friendly architectural principles to create cosy, child-centred and practical learning environments.

A pavilion dedicated to the Early Years: a uniquely shaped wooden building comprising 500 m2, built in the midst of beautiful trees and with the intention of preserving these trees. This building houses 5 classrooms, all with direct access to the garden, a separate cosy room for nap-time, a communal space for the educational team and a spacious play area for the children located on the roof terrace.

A building comprising 4 200 m2 accommodating the Primary School children and their classrooms with shared areas including the library, dining area, gymnasium as well as the administrative facilities of the school.